Mød mig på dit lokale torv

with Ingen kommentarer


Om præcis tre uger er det valgdag, og det betyder at valgkampens slutspurt er i fuld gang. For mig har de sidste måneder dog allerede været fyldt med mange spændende aktiviteter, som du kan se på billederne nedenunder.


Den kommende uge har du endnu flere muligheder for at fange mig på gaden og få en snak. På fredag kan du både møde mig på Savværket i Højbjerg og i Tranbjerg til grill og valgflæsk. På lørdag kan du finde mig på Kridthøj Torv i Højbjerg, og på søndag vil jeg være på strøget i Aarhus sammen med, vores forhåbentlig kommende regionsrådsformand, Ander Kühnau.


Jeg glæder mig meget til at høre mere om, hvad der betyder noget for dig i forbindelse med regionsrådsvalget, og du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis du vil høre mere eller har et spørgsmål.